24.11.2015

Pari muuttujaa


Sininen piste olen minä, nuppineula on Sastamala
Parisen viikkoa sitten sain tietää pääseväni työharjoitteluun Lappiin rakentamaan lumikylää. Ida ja Sani saivat myös harjoittelupaikat, joten pakkasimme toppatakit ja -housut ja lähdimme matkaan. Nousimme junaan Tampereella perjantai 13. päivä ja lauantaina saavuimme perille Ylläsjärvelle.

Pari päivää vietimme kierrelen maastossa, kävimme katsomassa Ylläksen tunturia (jota ei näkynyt sumun takia) ja maisemia (joita ei näkynyt sumun takia) ja kävelimme läheiselle laavulle paistamaan maisseja (laavulla ei ollut polttopuita), ja sitten työt alkoivat. Liian matalien pakkaslukemien takia emme päässeet vielä rakentamaan, mutta kyllä meille tekemistä keksittiin.

Lauantaina alkoi tykitys, ja maanantaina pääsimme jo lapioimaan. Niistä enemmän sitten myöhemmin.Kokosimme muotin pohjan lumikappelilleMuotin kappeli pallo päällään (tuleepa nopeasti pimeä!)


Vietimme aikaa myös paketoiden tyhjiä pahvilaatikoita koristeeksi "pukin mökille"Olemme myös vahanneet liimalevy-tarjottimia Supi SaunavahallaJa askartelua!


Ravintolan muotti ja panta valmiina linkousta varten, vain pakkasta odotettiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti