21.5.2015

Merta ja rantaa

Ensimmäinen puolikas

Toinen puolikas
Sylvään koululle tilattiin kevätjuhliin 21 metriä leveä ja 2,4 metriä korkea merimaisema, kahdessa osassa. Malliksi tuotiin biologian kirjassa oleva piirretty kuva, jonka pohjalta lähdin (aluksi vain minä) suunnittelemaan yhtenäistä kokonaisuutta yhdistelemällä oikeita kuvia toisiinsa.

Kun karkasin tekemään kuuta, suunnitelmani pohjalta tehtiin photoshopilla yksi kokonaisuus ja harjoittelu alkoi. En siis päässyt ollenkaan harjoittelemaan, ja kuun valmistuttua jouduin sukeltamaan suoraan oikeaan työhön; neljä ihmistä maalasi taivaan. Sain tehdä osan puista, jotka valmiina eivät olleet tarpeeksi hyviä. Tein yksin uudet puut, harjoitustyötä katsoen, ja niistä tykättiin vielä vähemmän. Sitten tein osan kolmansista puista, jotka kelpasivat.

Lisäksi tein puolet aalloista, joista tuli aika siistit. Haasteena tässä työssä oli se, että se oli niin iso ettei sitä voinut tehdä yksin, ja jokaisella on erilainen siveltimenjälki... Hyvin saatiin kuitenkin tyylit sulautumaan.Lisäksi kangas tuntui todella oudolta, ikäänkuin se olisi hylkinyt maalia. Lisäksi maalia tihkui hieman pohjamaalin läpi, ja lattialla ollut puolikas liimautui aika hyvin kiinni lattiaan. Meni muutama tunti siinä kun neljä ihmistä repi sitä irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti