21.5.2015

Lisää sirkusta!

Hyvä juttu että räkätauti iski enkä pääse ylös sängystä kaatumatta lattialle (kiitos äiti ja iskä), nyt on aikaa päivitellä blogiakin. Jospa blogin päivittäminen piristäisi sen verran että pystyisi raahautumaan 200 metriä apteekkiin hakemaan finrexia...

Mutta, mutta... Toinen seinäprojekti (jotka meille annettiin syksyllä) on valmis. En ollut ryhmässä joka tämän suunnitteli, mutta toteutuksessa olin mukana. Omakin naamani on nyt ikuistettu valokuvatapetille kätsäkoulun seinälle, Akselia vastapäätä.

Suunnitelmana oli kai ensin maalata seinälle sirkus, mutta Harri ylipuhui tekemään sirkusteltan sketchupilla ja kerkythealla, photoshoppaamaan päälle oikeita kuvia ihmisistä ja tilaamaan valokuvatapetin, mikä kuulosti paljon jännemmältä kuin maalaus. 

Mutkia matkaan toi se, ettei kukaan osannut käyttää kunnolla photoshoppia, liisteriin tuli möykkyjä, eikä kukaan ollut koskaan tapetoinut, Lisäksi mittasuhteet olivat menneet hieman väärin: meillä on kuvassa noin 20cm korkea tupakantumppi ja lähes metrin korkuinen pullo.

Kuvaan sisältyy tarinakin, jonka voi lukea täältä. Alareunassa komeilee ryhmämme yhteinen taitelijanimi: S/S TIMESSA.
pakollinen selfie itseni kanssa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti